Over Lighthouse

Wie Zijn Wij?

Het Lighthouse is een wijkcentrum in het Waterkwartier in Zutphen. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud door stichting Cornerstone. Iedereen is welkom ongeacht culturele of godsdienstige achtergrond, sekse of wat voor overtuiging dan ook. Cornerstone heeft een christelijke identiteit van waaruit zij werken.

Contact

Troelstralaan 45, 7204 LC Zutphen

Media

Vacatures

Vrijwilliger vacatures bij het Lighthouse

Stichting Cornerstone is een organisatie in het Waterkwartier in Zutphen met een eigen wijkcentrum, waarin activiteiten worden georganiseerd voor jong & oud; kinderclubs, Jongereninloop, crea-ochtenden, koffieochtenden enz. We zijn op zoek naar diverse vrijwillers die ons team zouden kunnen komen versterken.

Vind je het leuk om met kleuters te werken, en ben je beschikbaar op de woensdagmiddag? Wij zijn op zoek naar… iemand die het leuk vindt om te helpen met onze kleuteractiviteit. Het betreft een ontspannen en creatieve club met zo’n 8-12 kleuters van 15:00-16:30 uur. Je draait de middag mee naast een vaste kracht, dus je bent ondersteunend en niet verantwoordelijk. Bij interesse of vragen: neem contact met ons op!

Geniet je ervan om dingen te regelen en in te voeren in de computer? Wij hebben een vacature voor (licht) administratief werk in ons wijkcentrum het Lighthouse. Werktijden zijn in overleg in de ochtend op dinsdag t/m vrijdag.

Ben jij iemand die er plezier in heeft om alles schoon te houden? Die graag nog even een doekje over alles haalt zodat het er weer spik en span uitziet? Dan zijn wij op zoek naar jou om te helpen dat ons wijkcentrum het Lighthouse er fris en schoon uitziet. Werktijden zijn in overleg tussen dinsdag en vrijdag.

Houd je van eten klaar maken? Maak je graag lekkere hapjes klaar voor anderen? Dan is het helpen met de catering op de laatste zondag van de maand misschien wel iets voor jou. Met rond de 50 mensen uit de wijk brunchen we elke laatste zondag van de maand bij de Vriendenkerk in het Lighthouse. Daar moet natuurlijk een heerlijke maaltijd voor worden verzorgd. Met een gezellig team starten we om 9:00 uur met het klaar maken, zodat we om 10:30 uur met elkaar kunnen eten. Je hoeft natuurlijk geen chef-kok te zijn om hierbij mee te helpen. Iets voor jou? Neem dan contact met ons op.

Wat bieden wij? Een betrokken organisatie Leuke plek om te werken Een gezellig team Plek om te leren door middel van goede begeleiding

Verhuur

Het Lighthouse is te huur voor verjaardagen en andere feestjes. Er zijn twee zalen. De grote zaal met podium is geschikt voor max 40 Volwassenen bij feestjes en 50 voor vergaderingen.verlopig is ons keuken gesloten Er mag geen alcohol geschonken worden in deze ruimte. De uiterlijke sluitingstijd is 23:00 uur. en reken dat je halfuur nodig hebt met schoonmaken De huurprijs is €22,50 per uur voor de grote zaal Voor uitgebreidere voorwaarde vraag via de mail naar onze voorwaarde.