Kinderen

Welkom

Kinderwerk, altijd een feest! Ons kinderwerk bestaat uit verschillende activiteiten en ontmoetingen voor en met kinderen in de basisschoolleeftijd. Je vindt hier van alles, dus er zit vast wat leuks voor je bij! Scroll snel verder!

Woonkamer

Dinsdag 15:00 – 16:30

Wil je na schooltijd nog even verder spelen met andere kinderen? Dan is de woonkamer wat voor jou! Samen met een groep kinderen maken we er een mooie middag van met spelletjes, wat drinken en gezellig kletsen, waarbij iedereen van harte welkom is. Hopelijk zien we ook jou snel in de woonkamer!

Dinsdag 15:00 – 16:30

Soms is huiswerk maken best wel lastig. Je weet niet zo goed hoe het moet, je snapt het vak niet, je hebt een plek om even rustig te kunnen werken of misschien heb je er gewoon niet zo’n zin in. Welk verhaal je ook hebt, samen met iemand huiswerk maken of iemand die met je meekijkt, kan best fijn voor je zijn. In het Lighthouse kan je terecht voor huiswerkbegeleiding. Samen met jou kijken we wat je nodig hebt en hoe we samen ervoor kunnen zorgen dat het beter gaat. Lijkt dat je wat? Kom eens langs om te kletsen!

Huiswerk
begeleiding

Kleuterclub

Woensdag 14:30 - 16:00

Samen spelen, liedjes zingen, knutselen, naar verhalen (uit de Bijbel) luisteren. Dat is hoe de kleuterclub in het Lighthouse eruit ziet! Samen met andere kleuters en een lieve juf of meester kan je bij ons spelen, wat drinken en een mooie middag beleven! Vind je het leuk om eens te komen kijken? De kleuterclub is tijdens schoolweken op woensdag middag van 14:30 tot 16:00. Tot dan!

Woensdag 14:30 - 16:00

Elke woensdag middag van 14:30 tot 16:00 uur kunnen alle kinderen van de basisschool bij ons langskomen voor de kinderclub! Tijdens de kinderclub ga je eerst lekker koken, bakken of knutselen. Daarna kan je kijken naar een spetterend toneelstuk, hoor je een mooi verhaal (vaak uit de bijbel), zingen we samen en doen we nog een spel. Zo leer je ook veel andere kinderen kennen. Kom ook eens gezellig kijken bij de kinderclub, we vinden het leuk je te ontmoeten!

Kinderclub

Jeugdhonk

Vrijdag 14:30 - 16:00

Ben je 10 jaar of ouder en zoek je iets leuks om te doen op vrijdag middag? Elke vrijdagmiddag (tijdens schoolweken) van 15:00 tot 16:30 uur is er Jeugdhonk. Tijdens het Jeugdhonk kan je bij ons komen chillen, poolen, airhockeyen, tafeltennissen, knutselen, met de playstation spelen of gewoon kletsen en wat drinken. Heb je maar even tijd? Dat geeft niet, je kan elk moment in en uit lopen, zoals jij dat fijn vindt. We zien naar je uit!