Jongeren

Welkom

Voor jongeren in de leeftijd 12 t/m 18 hebben wij leuke activiteiten, toffe momenten om te chillen of gewoon leuke ontmoetingen. Je bent nergens toe verplicht, gewoon even langskomen om te kijken of het je wat lijkt, is ook prima! Kijk verder om te zien aan welke toffe dingen je mee kunt doen!

Woonkamer

Dinsdag 15:00 – 16:30

Wil je na schooltijd chillen met andere jongeren? Dan is de woonkamer wat voor jou! Samen met andere jongeren kan je relaxen, spelletjes spelen, wat drinken en gezellig kletsen, waarbij iedereen van harte welkom is. Hopelijk zien we ook jou snel in de woonkamer!

Dinsdag 15:00 – 16:30

Soms is huiswerk maken best wel lastig. Je weet niet zo goed hoe het moet, je snapt het vak niet, je hebt geen plek om even rustig te werken of misschien heb je er gewoon niet zo’n zin in. Wat je reden ook is, samen met iemand huiswerk maken of iemand die met je meekijkt kan best fijn voor je zijn. In het Lighthouse kan je terecht voor huiswerkbegeleiding. Samen met jou kijken we wat je nodig hebt en hoe we samen ervoor kunnen zorgen dat het beter gaat. Lijkt dat je wat? Kom eens langs om te kletsen!

Huiswerk
begeleiding

Jeugdhonk

Vrijdag 15:00 - 16:30

Wil je op vrijdagmiddag niet thuis gaan hangen maar gewoon wat leuks doen met leeftijdsgenoten? Elke vrijdagmiddag (tijdens schoolweken) van 15:00 tot 16:30 uur is er Jeugdhonk. Tijdens het Jeugdhonk kan je bij ons komen chillen, poolen, airhockeyen, tafeltennissen, knutselen, met de playstation spelen of gewoon kletsen en wat drinken. Heb je maar even tijd? Dat geeft niet, je kan elk moment in en uit lopen, zoals jij dat fijn vindt. We zien naar je uit!

Vrijdag vanaf 18:30

Om de week op vrijdagavond (in de oneven weken) kan je bij ons komen eten; vet gezellig! Samen met andere jongeren hebben we een gezellige maaltijd, waarbij een klein groepje zorgt dat er wat lekkers op tafel komt te staan. Je hoeft niet alleen te eten; je ontmoet andere mensen en krijgt ook de kans om mee te denken over een lekker recept of je kunt helpen koken. Tijdens het eten praten we vaak over een aansluitend thema. The Break begint om 18:30 uur. Voel je welkom aan te schuiven!

The Break

Kick Off

Vrijdag vanaf 20:00

Om de week op vrijdagavonden (in de oneven weken), om 20:00 uur, kan je bij ons komen chillen, alleen of met je vrienden! De pooltafel, airhockeytafel, PlayStation, Wii, bokszak, tafelvoetbaltafel e.d. staan voor je klaar. Ook kan je samen spelletjes spelen als je dat leuk vindt. Voor drinken en chips wordt gezorgd. Benieuwd of je het ook leuk vindt? Voel je welkom!

Einde van het seizoen

Aan het einde van het seizoen hebben we ons jongerenkamp. Tijdens dit kamp heb je de kans om met leeftijdsgenoten op te trekken, spelletjes te spelen, leuke activiteiten te doen, te kletsen en vooral veel lol te hebben. Het kamp bestaat uit veel verschillende dingen, dus er zitten altijd leuke dingen bij waar ook jij blij van wordt. Nieuwsgierig wanneer, hoe en wat? Neem contact op of loop eens binnen om te kletsen!

Jongerenkamp

Talenthouse

Dinsdag 15:00 – 16:30

TalentHouse is een project voor jongeren waar je muziek-, zang-, dans- en toneellessen kan volgen. Ook wordt er een fotografiecursus gegeven. Tijdens deze lessen kan je ook gewoon lekker je verhaal kwijt. Op dit moment wordt nog niet alles gegeven. Voor meer info kun je kijken op Talenthouse.nu