Community

Welkom

Wij willen heel graag samen het leven leven en delen. We zijn een groep mensen die open staat voor nieuwe mensen, samen plezier heeft, samen kan huilen maar ook elkaar kan opbouwen. Dit doen we op verschillende manieren. Daar is onder de volgende onderwerpen meer over te vinden, kijk gerust verder en voel je welkom om langs te komen.

Bijbelstudie

Donderdag 09:00

Elke donderdag om 09:00 starten we samen de dag met een gezellig gesprek en een kop koffie of thee. We denken na over de Bijbel; wat staat erin geschreven en wat kunnen we daarvan leren? We zijn altijd benieuwd naar verhalen van mensen, hoe zij ergens over denken en bekijken met elkaar welke dingen we mee kunnen nemen om toe te passen in ons dagelijks leven. Heel interessant dus, en toegankelijk voor iedereen. Je hoeft niet mee te praten, lekker luisteren is ook prima! Benieuwd naar alle verhalen? Kom eens gezellig langs!

Zondag vanaf 10:30

Elke laatste zondag van de maand ben je van harte welkom tijdens de Vriendenkerk! We starten om 10:30 uur gezellig samen met een brunch. Daarna zingen we samen en denken we na over een thema uit de Bijbel. Of je nou gelooft of niet, er iets van weet of geen flauw idee hebt, iedereen is welkom! We zijn benieuwd naar je verhalen en hebben er zin in je te ontmoeten.

Vriendenkerk